HOME
MIJN ACCOUNT
BEURZEN
? FAQ’s
INSTRUCTIE
PORTFOLIO
OVER ONS
NIEUWS
AANBIEDINGEN
CONTACT
Onze poppen vindt u voortaan op www.poppenhuispop.nl - mail ons om bestellingen uit deze webshop te combineren'Duimelotje 1'


Witte organza


Tong spatels


Pruikje dame H

For English below

ZOMER KORTINGSACTIE

* 21 % korting op alles! BTW weg ermee... van 20 mei t/m 5 juni 2016.

* Cadeaubonnen loterij van 10, 15 en 20 euro tijdens kortingsactie.
Uitslag op 6 juni via onze lichtkrant of Facebook.
- Bij besteding tot 25 euro (excl. verzendkosten) meeloten naar een bon van 10 euro.
- Bij besteding tot 50 euro (excl. verzendkosten) meeloten naar een bon van 15 euro.
- Bij besteding vanaf 50 euro (excl. verzendkosten) meeloten naar een bon van 25 euro.
De cadeaubonnen zijn te besteden in onze webshop.
 

SUMMER DISCOUNT
* 21 % discount in our webshop, from May 20 until June 5.


* Gift certificates: 10, 15 and 25 euro during summer discount.
Winners are shown on our website on June 6
- By spending until 25 euro (excl. shipping costs) you can win a certificate of 10 euro.
- By spending until 50 euro (excl. shipping costs) you can win a certificate of 15 euro.
- By spending more than 50 euro (excl. shipping costs) you can win a certificae of 25 euro.
The gift certificates can only be spend in our webshop.

 

 

VOLG ONS NU OP FACEBOOK EN PINTEREST

 

 

 

 

 

 

 

 

 SINTERKLAASLOTERIJ
Onder toeziend oog van notaris W.I. Zard is het winnende lot getrokken:
Jeanet N. uit Rotterdam is de gelukkige winnaar van de bruidsscene t.w.v. 250 euro.
Jeanets reactie:
Hallo Esther,
Wauwwwwwww ik kan het bijna niet geloven heb ik echt de prijs gewonnen, ben zo blij.
Groetjes Jeanet N

Vanwege alle enthousiaste reacties hebben we 7 troostprijzen uitgereikt. De nummers staan op onze lichtkrant. Ook benaderen we natuurlijk deze winnaars nog persoonlijk.

 

BRILLENDISPLAY MAKEN
Mary kocht lasercutbrilletjes en vroeg om tips hoe zij een brillendisplay kon maken. Zo zou ik het aanpakken:
Als materiaal gebruik je transparant stevig plastic. Bijvoorbeeld een verpakking van kerstballen, mooi doorzichtig stevig plastic maar nog wel te knippen.
Knip een rechthoek van 4cm lang en 3 cm hoog. Dit is voor 3 a 4 brilletjes, afhankelijk van hoe ver je de brilletjes uit elkaar plaatst.
Als de rechthoek voor je ligt (4 cm lengte horizontaal) vouw je 1 cm van de buitenkant het plastic om. Zo blijft de rechthoek staan. Knip van de 2 delen die weggevouwen zijn, een stuk schuin af. Zo werd het echt een standaard.
Het middendeel is net zo breed als de bril. De brilletjes kun je vouwen (dus de pootjes) zodat ze exact om je display passen. Wat lijm op de pootjes en het zit vast. Je kunt ook, zoals op de afbeelding, gaatjes maken voor de pootjes. Geen geknoei met lijm!

TIP: Als je het goud of zilver nou wat saai vindt in de display kun je het brilletje ook omdraaien. De achterkant zou je dan met viltstift kunnen kleuren zodat je meer opvallender brilletjes krijgt op je standaard.

 


VERNIEUWDE KRAAMINRICHTING OP BEURS APELDOORN

In Apeldoorn treft u een geheel vernieuwde kraam aan. Zoals u aan onze website kunt zien, is onze huisstijlkleur lichtroze met wit en grijs als steunkleur. Voorheen was alles aan onze kraam roze. Onze porseleinen popjes (ongekleed) komen beter tot hun recht op onze nieuwe kleur. Gebleven is het roze tafelkleed. En u herkent ons nog wel aan de hoge roze banieren, zodat u uit de verte kunt zien waar wij staan.
Nieuw is het aanbod van bruidspopjes en miniaturen in bakken die veelal met huwelijk/trouwerij te maken hebben. Alle materialen die gebruikt zijn op Esthers bruiden, verkopen we ook op de beurs. Zodat ook mensen met een klein budget mooie popjes kunnen maken.

Natuurlijk vindt u ook nog steeds de gespjes, knoopjes, brilletjes en poppenkleding. Want tenslotte voeren we nog steeds het credo: Alles wat een miniatuurpopje wenst.

WAT ANDEREN MAKEN
Altijd leuk om te zien wat anderen maken. Kora van der Beek kocht een popje bij ons op een beurs en stuurde een foto van het resultaat. Dan zijn wij plaatsvervangend trots: 

Terry uit Engeland had in een wip deze twee popjes gekleed.


KLEREN MAKEN DE MAN, ACCESSOIRES MAKEN DE VROUW...

We verkopen redelijk wat kant&klaarkleding in onze webshop en op beurzen. Want vaak zeiden mensen 'Wat leuk zo'n mooi handgemaakt popje maar ik kan zelf niet naaien'. Daarom hebben we nu een klassieke mannenbroek in onze collectie, spijkerkleding, tijdloze meisjeskleding etc. We merken dat mensen toch graag voorbeeldjes zien van hoe zoiets uitpakt. Vandaar deze foto's van kant&klaar kleding.

Het damespakje in fucsia-roze ziet er in de verpakking wat eenvoudig uit. Maar op het popje knalt het er uit! In de hand van het popje een fucsia schoentje uit onze collectie. Aan haar voeten staan schoendozen met daarin nog meer (roze geschilderde) schoentjes uit de Schoenenwinkel. Om haar pols draagt het popje ons horloge. Nu met een roze bandje ipv zwart. Op haar hoofd prijkt de zonnebril uit Opticien. De rode verf is overgeschilderd met roze nagellak. Bij de stoelpoot staat een workshopje Tas maken, ook dit rode tasje heeft een nagellaklaagje gekregen. Met een speldje zijn de teen- en handnagels van het popje gelakt. En als laatste heeft zij een klein gouden ringetje in haar oren gekregen. Accessoires maken de vrouw.... gelukkig.

LAATSTE KONINGINNEDAG
Ter ere van de kroning op 30 april heeft Esther vlaggenkit ontworpen. Op de beurs Apeldoorn werd deze kit, plus de wimpel-kit verkocht. Ter promotie stond het nieuwe Koningsgezin in poppenhuisformaat te stralen. De middelste foto is van Jaquelines prachtige poppenhuis. De foto rechts van ons eigen poppenhuis.

MINDER BEURZEN
Eerder meldden wij u dat we dit jaar geen beurzen meer zouden doen. Wij hebben we dit bijgesteld; in oktober vindt u ons nog wel op de Apeldoorn show. Echter wel met een ander assortiment. Onze handgemaakte porseleinen popjes, een gekleedde poppen bruidslijn en wat poppenbenodigdheden. Als u andere producten zou willen zien, kunt u dit vooraf melden. 
Waarom minder beurzen? De beurzen vergen veel voorbereidend werk en staat al een tijd niet meer in verhouding tot de opbrengsten. Daarbij komen nog de diefstallen tijdens beurzen en Esthers terugkerende rugklachten die ons deden besluiten om voorlopig te stoppen met een aantal beurzen.
U kunt nog wel bij ons terecht via de webshop voor popjes, miniaturen etc.
 
NIEUWE WEG INSLAAN
Naast minder beurzen draaien, gaan we ook e.e.a. veranderen met betrekking tot de porseleinen popjes. De laatste jaren waren we steeds meer productie gaan draaien. Omdat de popjes een handgemaakt product zijn, is de vervaardiging een tijdrovend traject. Het kostte ons heel veel energie om grote aantallen popjes te maken. We willen weer terug naar de tijd dat we veel plezier hadden in het maken van de popjes. We willen daarom minder popjes maken maar van betere kwaliteit. Ze worden nog beter geschuurd, ze krijgen meer schilderlagen, meer aandacht voor het kapsel etc.

Onze zoon Vigo verdient alle aandacht en dat is precies wat we van plan zijn met het inslaan van deze nieuwe weg. 


 


 

 

 

 

 

 

 

 

 


 
 

 
 
Stof blauw

Stof blauw

Van: €1,80

Voor: €0,90
 
 


Home | Mijn Account | Contact | Beurzen | Inspiratie | Over ons | Nieuwsbrief | Links

Algemene voorwaarden